Om LP-Yacht

LP Yacht har siden starten i 1981 haft sin hovedbeskæftigelse i bådbranchen med bl.a. egenproduktion af stålbåde m.m. I dag udgør produktionen af bådstativer et af vore største forretningsområder.

LP Yacht har også en lang historie  bag sig i bådbranchen. I 1981 blev den første stålbåd til, en efter datidens målestok stor båd. Den var 38fod….. Siden er det gået stærkt.

De første stativer blev bygget i begyndelsen af firserne til de store og kraftige Engholm Stålbåde som Lars Pedersen dengang byggede til de sejlere som havde lyst til at komme ud og se verden. Der viste sig ret hurtigt et behov for bedre stativer end  ”paller og lægter” hvorfor markedet for bådstativer er støt vokset siden.

Det at købe et stativ er vel det man i dag kan kalde en ”atypisk” investering. Modsat så meget andet, er holdbarheden oppe imod 15-20 år, ikke vanligt for nutidens produkter.

LP-stativer er blandt markedets ledende, og i dag står over 5000 både sikkert på et LP-stativ.
Grundkonstruktionen har altid været den samme.: En fast kraftig bundramme med gennemgående kølstøtte, så bådens vægt holder stativet på plads.
I dag er alle modeller monteret med en unik spindel, som gør at stativet får den rette kontakt ind imod båden. Der bliver gjort meget ud af  at stativet passer til båden, og vi lagerfører et utal af rammestørrelser i forskellige dimensioner, hvortil hører et utal af benlængder m.m.
LP Yachts mangeårige erfaring og løbende udvikling gør,  at vore stativer anbefales af førende forsikringsselskaber.

De erfaringer vi har fået inden for sejlbådstativer, er overført til motorbådsstativer, hvor der idag også føres et helt unikt produktprogram.
Kvalitet har altid været nøgleordet. LP-stativer produceres på vor fabrik i Nordjylland og galvaniseres i en høj kvalitet ligeledes i DK.

Udover stativer, producerer LP-yacht  mange andre komponenter til bådbranchen. Sidste nyt er en kraftig og handy mastevogn, der gør dig i stand til at flytte din mast sikkert og nemt, uden ridser og skrammer. LP-Mastevogne bruges i dag af førende Bådforhandlere og Masteleverandører.

LP Yacht råder i dag over et areal på 15.000m2, heraf 5.500m2 haller, med plads til ca. 80 både indendørs. Egen kran sørger for en fleksibel og sikker håndtering af din båd. Besætningen hos LP-yacht udruster op til 200 både hvert år efter kundernes ønsker.

Vi er førende inden for elektronikmontage, varme, bovpropeller, Tv og radio udstyr, satellitudstyr og redningsudstyr. Vi har uddannede riggere og bådbyggere med speciale inden for alle tænkelige jobs i en moderne lystbådsfabrikation.

En del af pladsen bruges til Vinteropbevaring, og der tilbydes ”Full-Service” kontrakter til de sejlere som vælger at lade LP Yacht passe på deres kæreste eje…